Fotókönyv mindenkinek: Dg Foto Xpress

Fotókönyv szerkesztő program mindenkinek!

Dg Foto Xpress fotókönyv szerkesztő

Egyszerű, mint az 1×1! Csak kiválasztja a képfájlokat, az elrendezést és a Dg Foto Xpress minden elkészít Ön helyett. Ha nem szeretne hosszú órákat tölteni a fotókönyv szerkesztésével, a Dg Foto Xpress az Ön ideális választása.

Előre beállított témák

Előre beállított fotókönyv témák

Ha nem szeretne a képek elrendezésével, a hátterek kiválasztásával foglalkozni, válasszon ki egy témát és a program automatikusan elhelyezi a képfájlokat a fotókönyv oldalain. Az összeállítást még ekkor is szabadon szerkesztheti, ha valamelyik része mégsem felelne meg teljes mértékben elképzeléseinek.

Automatikus elkészítés vagy teljesen üres vászon

Automatikus vagy kézi fotókönyv készítés

Válassza a program Xpress módját és azonnal egy kész fotókönyvet rendelhet meg az Ön által kiválasztott fotókkal. Határozza meg az egy oldalon megjeleníthető képek számát vagy válassza a Kézi szerkesztést, így még több kontrollt kaphat a szerkesztés során. Bármelyik lehetőséget is választja, minden laphoz később külön elrendezést és témát választhat, meggyorsítva ezzel a szerkesztési időt.

Teljesen szabadon szerkeszthető vászon, kötöttségek nélkül

Teljesen szabadon szerkeszthető vászon, kötöttségek nélkül

A Dg Foto Xpressben semmi sem köti meg a kezét! Nem kell adott helyre húznia a képeket, nem kell előre elkészített szerkezethez igazítania elképzeléseit. Csak húzza az egérrel a kívánt helyre a képeket, szövegeket és alakzatokat és méretezze őket igény szerint.

Teljes lapra kiterjedő háttér, nem csúszik el az oldal határon

Teljes lapra kiterjedő háttér, nem csúszik el az oldal határon

Nem kell attól tartania, hogy a kinyitott oldalak közepén elcsúszik a kép. Használjon teljes lapra kiterjedő háttereket! Az albumok oldalait laponként készítjük el, vagyis két oldal kerül nyomtatásra egyszerre, garantálva ezzel, hogy a lapok közepén nem fog elcsúszni a háttér.

Szabadon szerkeszthető szövegek az oldalakon

Szabadon szerkeszthető szövegek az oldalakon

Helyezzen el emlékeztetőket, mottókat, idézeteket a fotókönyvek oldalain! Állítsa be a pontos betűtípust, méretet és betűstílust. Igazítsa a betűk színét, körvonalait a szöveg környezetének színeihez. Használjon árnyékokat vagy forgassa el a szövegeket, hogy ezzel is feldobja a fotókönyv oldalainak összképét!

Clip-art galéria a fotókönyv oldalak díszítéséhez

Clip-art galéria a fotókönyv oldalak díszítéséhez

Díszítse a fotókönyv oldalain megjelenő képeket a programban található több, mint 250 clip-art képpel!

140 különböző keret és 90 különféle maszk a fotók kreatív felhasználásához

140 különböző keret és 90 különféle maszk a fotók kreatív felhasználásához

A Dg Foto Xpress számos eszközt kínál a fotókönyv oldalaira elhelyezett képek díszítéséhez. Ezek közé tartozik 140 különféle keret, amelyekkel a hagyományos keretekhez hasonló kinézetet érhetünk el. A 90 különböző maszk segítségével elmoshatjuk a képek széleit, illetve különleges mintázattal láthatjuk el őket, amelyek elmosódnak a háttérrel.

Effektusok a képekhez

Effektusok a képekhez

A Dg Foto Krafter segítségével nem szükséges más képszerkesztő programokat is használnia, a legfontosabb szerkesztéseket elvégezheti a programon belül:

  • Áttetsző képek
  • Elforgatás tetszőleges szögben
  • Tükrözés
  • Vörös szem korrekció
  • Automatikus képjavítás

Színkorrekciók

Színkorrekciók

Adjon különleges hatást a fotókhoz. A manapság elterjedt fekete-fehér és szépia tónus alkalmazása mellett további előre beállított színsémákkal tehetik érdekesebbé és látványosabbá a fotókönyvek oldalait. Állítsa be a fényerőt, a kontrasztot igény szerint!

Lapozható előnézet

Lapozható előnézet

Tekintse át az elkészült fotókönyvet a beépített előnézet segítségével. Az egérrel könnyedén lapozhat az oldalak között pontosan úgy, mintha a kezében tartaná.

Töltse fel, írja lemezre vagy mentse ki hordozható eszközre

Töltse fel, írja lemezre vagy mentse ki hordozható eszközre

A fotókönyv megrendelésének legegyszerűbb módja, ha a program beépített feltöltőjére bízza a fotókönyv oldalainak eljuttatását laborunkba. Amennyiben lassú internet kapcsolattal rendelkezik, válassza a beépített CD / DVD írás lehetőséget vagy mentse ki a rendelést egy hordozható pen-drive-ra és hozza el valamelyik partner üzletünkbe.

Egyszerű, mint az 1x1!

A Dg Foto Xpress letöltéséhez klikkeljen ide:

Dg Foto Xpress letöltése »